Het coach team

Het coach team
…een hechte familie

Je helpen…

…is mijn passie


Anderen iets bijleren is altijd al mijn ding geweest. Ik ben 10 jaar leerkracht en 14 jaar directeur geweest in een lagere school. Kennis overbrengen is een vak maar nog meer een passie. In 2010 ontdekte ik de CrossFit® Methodology en besefte ik snel dat deze zeer complete sport veel te bieden had. Ik opende, samen met enkele vennoten, de eerste CrossFit® Affiliation Gym in België waarna alles in een stroomversnelling kwam. Van mijn passie mijn beroep maken was dan een zeer evidente stap. Deze opgedane kennis en ervaring wil ik nu graag delen in mijn eigen gyms. Ben jij er klaar voor?

— Carine Sermon

Carine Sermon tijdens de Lowlands CrossFit Games

Een toegewijd teamEr is altijd ruimte om te verbeteren, ongeacht hoeveel ervaring een coach heeft. Elk lid naar zijn/haar topvorm brengen, voegt een mijlpaal toe aan de bekwaamheid van de coach. Ik wil dat ook jij meetbare progressie maakt en moedig onze coaches aan om hun kennis te verhogen en met jou te delen. Dat zijn ze jou verschuldigd en doen ze met veel passie.

Onze coaches zijn allemaal gegroeid uit onze eigen gym en hebben het vak bij ons geleerd. Ze komen regelmatig samen om mekaar tot een hoger niveau te brengen door het delen van ervaringen. CFOTR is een (h)echte familie. Wil jij er ook deel van uitmaken? Kom dan snel langs. We zullen je met open armen ontvangen.

Carine Sermon
Carine Sermon
Eigenaar/Hoofdcoach/Personal Trainer
Werner
Werner
Eigenaar/Hoofdcoach
Jo
Jo
Coach
Steve
Steve
Coach
Adeline
Adeline
Coach
Kamiel
Kamiel
Coach
Tobias
Tobias
Coach
Sven
Sven
Coach
Emi
Emi
Coach
Het CrossFit On The Road team

Wil je graag door deze gemotiveerde coaches begeleid worden? Kom GRATIS proberen