Tarieven

De voordeligste tarieven in de regio

  • Toegang tot 2 locaties met 1 abonnement
  • Geen extra kosten voor toetreding of administratie
  • Onbeperkte deelname aan alle lessen, 7 dagen per week
  • Gratis voedingsadvies
  • Aparte “Basics” lessen voor beginners (uniek in de regio)
  • Lessen in drie talen: Nederlands, Frans en Engels

En er is nog meer…

Bij CFOTR is familiale sfeer en gezelligheid de grootste troef. Wij willen geen club zijn of worden waar de leden enkel een nummer zijn. Iedereen wordt met open armen ontvangen en aanvaard zoals hij of zij is.

Onze coaches zijn allemaal jarenlang lid geweest bij CFOTR. Zij hebben de knepen van het vak bij ons geleerd en kennen alle leden en hun behoeftes zeer goed. Ze garanderen je een professionele opvang en begeleiden je vanaf de eerste dag met zeer veel toewijding en passie. De meeste van onze coaches bezitten een certificaat CrossFit Level 1 Trainer of CrossFit Level 2 Trainer.

Wij beperken het aantal deelnemers per les tot maximaal 12 om zo een goede kwaliteit te kunnen garanderen.  Ook bieden wij  lessen op verschillende niveaus zodat je gerust op je eigen ritme en met anderen van hetzelfde niveau kan trainen.

Hygiëne en properheid van de zalen is zeer belangrijk. Wij doen er alles aan om onze leden het beste te bieden. Daarom worden alle zalen en het materiaal wekelijks gereinigd en vooral ontsmet.

CFOTR is ook de enige drietalige club in België en de enige club die aparte lessen aanbiedt voor beginners.

Onze leden zijn best tevreden en wensen hun ervaring met jou te delen. Lees hun getuigenissen hier.