fbpx
Carine Sermon

Carine Sermon

Eigenaar/Hoofdcoach/Personal Trainer
Ruisbroek - Ganshoren - Halle
0476 39 50 10

Turnen, judo, klimmen, alpijns skiën, survivalruns en waterskiën. Sport heeft altijd deel uitgemaakt van mijn leven en de motor geweest om een bepaald doel te bereiken (zoals het bereiken van de top van de Mont-Blanc) of om mij goed in mijn vel te voelen.

In 2010 heb ik de CrossFit® Inc. leren kennen via YouTube en onmiddellijk ontdekte dat ik dankzij Functional Fitness, zoals voorgeschreven door de CrossFit® Methodologie, mijn fysieke conditie sterk kon verbeteren. Als leerkracht had ik snel de ambitie om deze sport aan te leren aan anderen. Na het volgen van één van de eerste “CrossFit Level 1 Trainer” opleidingen in Europe en na het slagen in de examens, was ik klaar om jullie functionele trainingen volgens de CrossFit® Methodologie aan te leren.

In 2010 opende ik, samen met 3 vennoten, de eerste CrossFit® Affiliate Gym in België. Samen met CrossFit Antwerpen waren wij letterlijk de pioniers in België.

Daarenboven ben ik fier om de eerste vrouwelijke CrossFit Level 1 Trainer en CrossFit Level 2 Trainer in België te zijn en in 2015 door CrossFit® Headquarters uitgeroepen te zijn als de Fittest in België in mijn categorie.

Ervaringen

CrossFit Level 1 Trainer
CrossFit Level 2 Trainer
CrossFit® Judge