Home

Wij helpen je Sterker, Sneller en Fitter worden


Wat is jouw uitdaging? Heb je wat kilootjes teveel?

Herken je het? Je hebt geen tijd, je eet ongezond of onregelmatig, de rondingen stapelen zich op en je raakt nog moeilijk in je kleren. Je hebt al van alles geprobeerd maar niets lijkt te helpen. Wist je dat trainen met gewichten, gecombineerd met intervaltraining en een gezonde voeding de beste resultaten geven, zonder dat je urenlang moet gaan joggen of streng diëten? Is je conditie beneden alle peil?

Brengt de minste inspanning je ook al uit adem? Trappen oplopen, een eindje wandelen, spelen met de kinderen gaat allemaal moeilijk. Je wil af en toe eens gaan lopen, fietsen, zwemmen, maar alleen is maar alleen. Je houdt het maar even vol en je bent terug bij het begin. Zoek je een stimulans en professionele begeleiding om je snel terug in vorm te brengen? Wil je sterker worden?

Heb je ook al eens een abonnement gehad in een van die goedkope fitnesscentra? Je betaalt zeer weinig, krijgt geen begeleiding en doet maar wat. Na enkele maanden zie je geen resultaat, je gaat minder en minder, je betaalt nog steeds een abonnement maar je fitheid is er eigenlijk niet op vooruit gegaan. Zoek je fitness met verbluffende resultaten?


Plezier, gezelligheid en familiale sfeer zijn onze prioriteiten

In 2010 waren behaalden Carine en Werner als een van de eersten in België het CrossFit Level 1 Trainer – certificaat. Bijgevolg hebben wij een grote ervaring en kennis kunnen opbouwen waar jij van kan genieten. Bij CFOTR wordt iedereen met open armen ontvangen en aanvaard zoals hij of zij is. Je wordt professioneel begeleid vanaf je eerste les. Om een goede kwaliteit te garanderen, beperken wij het aantal deelnemers tot per les. Wij bieden lessen in verschillende niveaus zodat je gerust op je eigen ritme en met anderen van hetzelfde niveau kan trainen.

Waarom leden kozen voor CFOTR:

  • • Vriendelijke ontvangst in een gezellige familiale sfeer
  • • Toegang op 2 adressen met 1 abonnement
  • • Enige club met lessen in Nederlands en Frans
  • • Groot team ervaren en gemotiveerde trainers
  • • Specifieke lessen: ladies, weightlifting, endurance

Getuigenissen

Sophie Ceccarini

Het is nu een jaar geleden dat we bij CFOTR aanklopten voor een proefperiode van een week … en sindsdien brengen we er ons leven door! De kwaliteit van de lessen, de competentie van de coaches en de geweldige sfeer tussen de leden zorgen ervoor dat je elke keer met plezier lijdt 😊 (nee nee, ik ben geen masochist). Zichzelf overwinnen, vooruitgang, kleine persoonlijke records, alleen maar geluk en voldoening. Dank aan alle coaches: Carine, Nejib, Jo, Flavie, Steve, John, Luis, Hans, Chantal, Werner en de anderen voor hun aanmoediging. En bedankt aan al deze geweldige trainingspartners: Philippe, Sandra, Miray,…

Sophie Ceccarini

Na 1 jaar trainen volgens de CrossFit® Methodologie kan ik de veranderingen in mijn leven niet geloven. Je fit voelen, je goed voelen! Een totaal gewichtsverlies van -8kg, touwklimmen, double unders, deadlift aan 73kg, … Bedankt Christophe voor het aandringen om te beginnen, bedankt CFOTR Community voor de coaching en de geweldige leden die er steeds een plezier aan beleven om samen te lijden tijdens elke workout 😍

Anaïs Gryspeirt

Jelle David Clean Max load

De functionele trainingen bij CFOTR zijn zeer verschillend van een gewone fitness, zoals Basic Fit. Hier wordt je begeleid door een coach met ervaring en je traint in kleine groepen. Dat maakt de kans op blessures minimaal en evolueer je zeer snel. Spijtig genoeg wordt de CrossFit® Methodology in de media afgeschilderd als een moeilijke en gevaarlijke sport. Ik kan je garanderen dat dit niet het geval is. Ik raad iedereen aan om eens te komen proberen. Alles is schaalbaar en aanpasbaar aan ieders niveau en dat maakt het toegankelijk voor iedereen.

Jelle David

Een omgeving waar iedereen mekaar aanmoedigt, motiveert en feliciteert aan het einde van de WOD. Geen spottende blikken of oordelen…trainers die altijd begaan zijn en ons zin geven om steeds verder te gaan terwijl we plezier beleven. De les is nog maar pas gedaan en ik ben al gemotiveerd om terug te herbeginnen…en ik begin stilaan vooruitgang te zien. Wat een voldoening en fierheid om te mogen deel uit maken van deze fantastische familie en vooral lid te mogen zijn van CFOTR… Iedereen bedankt!

Cecilia Herman

Christophe Salvador

Aangemoedigd, gemotiveerd en geholpen door een team van gemotiveerde trainers die ons met raad en daad bijstaan in het bereiken van onze prestaties. Zonder de aanmoedigingen van de andere beoefenaars te vergeten. Als mountainbiker heb ik mijn prestaties sterk kunnen verbeteren zoals explosiviteit, uithouding, kracht, vermogen en snelheid en dit alleen door CFOTR.

Christophe Salvador

Yussef

Ik moet toegeven dat voor iemand zoals ik, die enkel klassieke fitness kende, de trainingsmethode zoals voorgeschreven door de CrossFit® Methodology geen gelijken kent in termen van resultaten, sfeer en plezier. Dit heeft mijn leven veranderd! Niets is met deze sport te evenaren. Het is gewoon geniaal! Het team is schitterend en ik heb er een grote bewondering voor.

Yussef

Mario Dewael

Er van gehoord, info opgezocht, de testweek gedaan, ADDICTED – Cool. Super begeleiding voor iedereen, elk op zijn eigen niveau. Goeie zalen, kortom ik kan niks negatiefs bedenken. Keep up the good work!

Mario Dewael

Michael Quoilin

Als er één ding is dat je in je leven zeker eens moet gedaan hebben, dan is het trainen volgens de CrossFit® Methodology (ik sta niet in voor de gevolgen als je er zo verslaafd aan wordt als ik). Bij CFOTR heerst een familiale sfeer waar je omkaderd bent van supercoaches. Kom het snel zelf ervaren :).

Michael Quoilin

Ambre Mputu Deadlift

Door zijn veelzijdigheid zijn Functionele Trainingen zoals voorgeschreven door de CrossFit® Methodology met geen enkele andere sport te vergelijken. Ik heb mijn limieten leren kennen en ze ook weten te verleggen. Daarbij worden we aangemoedigd door de trainers en de mede-atleten om tot het uiterste te gaan in de workout.

Ambre Mputu

Stephan Gerard

Het trainen volgens de CrossFit® methodology is een filosofie op zich, maar bij CFOTR is het een kunst en een drugs die we elke dag tot ons nemen. De trainingen worden gegeven door een zeer mooi team van professionele coaches, die gedynamiseerd worden door de charmes en de passie van Carine en Werner.

Stephan Gerard

Daniel Castuera

Trainen bij CFOTR maakt deel uit van mijn leven, ik zou niet meer zonder kunnen! Waarom een sport beoefenen die je zo uit je comfortzone haalt? Omdat het goed doet…. Je ontdekt onontgonnen krachten die je naar een hoger niveau brengen! Volgens mij is ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’ uitgevonden door CFOTR!! LoL

Daniel Castuera

Nicollas Canello

Functionele trainingen zoals beschreven in de CrossFit® Methodology is een complete sport die mij steeds duwt om mijn limieten te verleggen. De stimulans om door te gaan, krijgen wij van de uitstekende coaches. Zonder de fantastische sfeer tussen de leden te vergeten! Bij CFOTR kunnen wij ook genieten van drie zeer mooie zalen. Wat moet je meer hebben?

Nicollas Canello

Ann Vankrunkelsven

Geen bende ego’s, maar een leuke groep mensen die komt sporten. Tijdens mijn zwangerschap wist ik niet of ik kon blijven trainen en wat de risico’s waren. Dankzij de continue follow-up en aanpassingen van de workouts voor mij, is het mij gelukt om tot en met 7 maanden zwangerschap te blijven trainen.

Sven Reinhard Atlas Stone

CFOTR is meer dan een sportclub, het is een plaats waar ik graag ben, omringd door vrienden. Tijdens mijn reis naar de VS heb ik een paar lokale trainingen meegedaan en ik kan eerlijk zeggen dat de kwaliteit van CFOTR zeer goed is en overeenkomt met het hoge niveau van daar!

Sven Reinhard

Miss Sphinckx

Bij CFOTR voel je je als nieuwkomer onmiddellijk thuis. De lessen zijn zeer gevarieerd en de coaches begeleiden je zeer professioneel. Indien je bepaalde oefeningen niet meteen onder de knie hebt, krijg je ook alternatieven aangeboden waardoor je toch alles uit een workout haalt en dat op een veilige manier. Zeker een bezoekje waard!

Miss Sphynx

Bert Vermeire

Best box in Brussels! Chill people, great coaching, no attitude.

Bert Vermeire

Gaetan Bertaut

Familiale sfeer. Geef het beste van jezelf omringt door professionele trainers. Ik beleef er telkens mooie momenten, zeer goed gecoached en zoek zo mijn limieten op.

Gaetan Bertaut

Thomas Wlazlo

Zeer makkelijk te bereiken, een coaching van top kwaliteit en familiale sfeer en 3 mooie zalen. CFOTR Rocks – Loving it!

Tom Wlazlo

Nejib Ben Amar

Zeer aangename en familiale box. Er wordt serieus getraind zonder zich serieus te nemen. Dank u aan alle coaches die steeds paraat staan om te helpen. Een goede ingesteldheid voor het verleggen van uw grenzen en waar het snel vordert. Ik kijk al uit naar de volgende WOD!!!!

Nejib Ben Amar

Sandra Contessa

Ik hou van CFOTR en zijn familiale sfeer, het doorzettingsvermogen en de opvolging van de leden. De leden zijn steeds tevreden, anderen gaan eens elders testen maar komen telkens terug wegens de leuke en aangename sfeer die er bij ons heerst. Ik kan alleen zeggen: kom zeker langs en ontdek het zelf.

Contessa Salvador

Fati Jlb

Een zeer goede sfeer, grote solidariteit en veel zweten 🙂 Ik hou ervan !

Fati Jlb

Mahan Jm

Fantastisch!!!!! top trainingen, nooit ontgoocheld !!!!! Bedankt !!!

Mahan Jm

Train onbeperkt met 1 abonnement op 2 adressen


Ruisbroek

Kerkstraat 100, 1601 Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek)

Halle

Beertsestraat 84, 1500 Halle