fbpx
Brecht

Brecht

Coach
Halle

In mijn jeugd ben ik altijd sportief geweest: als jonge gast heb ik eerst wel wat uren gespendeerd in de atletiekclub. Daarnaast vond ik turnen ook een plezante sport en ging ik naar de fitness.

Toen ik ben beginnen werken, wou ik mijn conditie op peil houden en is het daarbij een zoektocht geweest naar de sport die voor mij de ideale fit was. Ik heb gemountainbiked en de draad van het lopen opnieuw opgepikt. Plezant, maar ik miste telkens iets.

Tot ik in 2016 de CrossFit® Methodologie ontdekte en het was bingo! Een sport die alles samenbrengt waar ik plezier en uitdaging uit haalde: kracht, uithouding, teamspirit, competitiviteit en dit allemaal aan een hoge intensiteit. En de liefde was geboren…

Gaandeweg verbeterde mijn conditie, groeide de liefde voor het trainen volgens de CrossFit® Methodologie en werd stilaan de goesting geprikkeld om coach te worden. Toen ik onlangs de kans kreeg om dit ook effectief te worden, heb ik niet getwijfeld. Hopelijk kan mijn enthousiasme aanstekelijk werken om je – samen met het hele CFOTR team – te stimuleren om de meest fitte versie van jezelf te worden. See you soon!

Ervaringen

Brecht Kestemont

CrossFit level 1 Trainer