De 9 basisbewegingenWil je deze 9 basisbewegingen en alle andere bewegingen onder de knie krijgen?

Onze enthousiaste en professionele coaches leren ze je met plezier aanCrossFit® Methodology is een compleet kracht- en conditieprogramma dat kan worden aangepast aan alle leeftijden en alle niveaus. Wij combineren het allerbeste uit turnen, gewichtheffen en cardio-training om een zo volledig mogelijke fitness te ontwikkelen.

Tijdens een training volgens de CrossFit® Methodologywordt gewerkt aan de ontwikkeling van je uithouding, weerstand, kracht, flexibiliteit, vermogen, snelheid, behendigheid, coördinatie, evenwicht en precisie.

Completer dan fitness

De CrossFit® Methodology zweert bij samengestelde bewegingen waarbij meerdere spiergroepen gelijktijdig worden getraind. Dit in tegenstelling tot de moderne fitness toestellen die ontworpen zijn om bepaalde spieren te isoleren en afzonderlijk te trainen, wat zeer onnatuurlijk en zeer tijdrovend is.

In het dagdagelijkse leven worden alle spieren samen ingezet om te zitten, recht te staan, een last te dragen, enz.

Met behulp van de CrossFit® Methodology willen we een zo breed en algemeen mogelijke fitness ontwikkelen, die je moet voorbereiden op eender welke taak die je te wachten staat.