Functional Fitness

Functional FitnessFunctionele training om STERKER, SNELLER en FITTER te worden

Bij CFOTR maken we gebruik van Functionele Trainingen zoals beschreven in de CrossFit® methodologie (CrossFit is a registered trademark of CrossFit, Inc.).

Wij maken onderscheid in verschillende niveau’s. Dit garandeert een homogene groep waardoor de kwaliteit, de begeleiding en de opvolging geoptimaliseerd worden.

 Basics

Tijdens de Basics lessen wordt veel tijd en aandacht besteed aan het correct aanleren van de basisbewegingen om de efficiëntie en veiligheid te verhogen. Deze lessen zijn vooral bedoeld voor nieuwe leden en diegenen die eens willen proberen tijdens hun gratis proefweek. Meer geavanceerde leden zijn ook welkom om hun techniek nog verder bij te sturen.

Aanleren en verbeteren techniek 100%
Workout 50%Intermediate
De Intermediate lessen zijn voor leden die de basistechnieken al onder de knie hebben. Er wordt minder tijd besteed aan de gekende basistechnieken waardoor er meer tijd over is voor workouts en het aanleren van complexere bewegingen.
Aanleren en verbeteren techniek 80%
Workout 70%Advanced

Tijdens de Advanced lessen wordt speciaal gewerkt aan technieken en workouts die in Throwdowns (officiële competities) voorkomen. Tijdens deze lessen kunnen atleten hun kwalificaties voor officiële Throwdowns afleggen.

Aanleren en verbeteren techniek 50%
Workout 100%


Lijkt het je wat? Kom dan GRATIS proberen