Getuigenissen

Getuigenissen
Je moet niet fit zijn om eraan te beginnen. maar je moet er wel aan beginnen om fit te worden

- Zij zijn eraan begonnen en delen graag hun ervaring


CrossFit is zeer verschillend van een gewone fitness, zoals Basic Fit. Hier wordt je begeleid door een coach met ervaring en je traint in kleine groepen. Dat maakt de kans op blessures minimaal en evolueer je zeer snel. Spijtig genoeg CrossFit in de media afgeschilderd als een moeilijke en gevaarlijke sport. Ik kan je garanderen dat dit niet het geval is. Ik raad iedereen aan om eens te komen proberen. Alles is schaalbaar en aanpasbaar aan ieders niveau en dat maakt het toegankelijk voor iedereen.

Jelle David Clean Max load

Jelle David

Een omgeving waar iedereen mekaar aanmoedigt, motiveert en feliciteert aan het einde van de WOD. Geen spottende blikken of oordelen…trainers die altijd begaan zijn en ons zin geven om steeds verder te gaan terwijl we plezier beleven. De les is nog maar pas gedaan en ik ben al gemotiveerd om terug te herbeginnen…en ik begin stilaan vooruitgang te zien. Wat een voldoening en fierheid om te mogen deel uit maken van deze fantastische familie CrossFitters en vooral lid te mogen zijn va CrossFit On The Road… Iedereen bedankt!

Cecilia Herman

Aangemoedigd, gemotiveerd en geholpen door een team van gemotiveerde trainers die ons met raad en daad bijstaan in het bereiken van onze prestaties. Zonder de aanmoedigingen van de andere beoefenaars te vergeten. Als mountainbiker heb ik mijn prestaties sterk kunnen verbeteren zoals explosiviteit, uithouding, kracht, vermogen en snelheid en dit alleen door CrossFit.

Christophe Salvador

Christophe Salvador

Ik moet toegeven dat voor iemand zoals ik, die enkel klassieke fitness kende, de CrossFit trainingsmethode geen gelijken kent in termen van resultaten, sfeer en plezier. Dit heeft mijn leven veranderd! Niets is met deze sport te evenaren. Het is gewoon geniaal! Het team is schitterend en ik heb er een grote bewondering voor.

Yussef

Yussef

Er van gehoord, info opgezocht, de testweek gedaan, ADDICTED – Cool. Super begeleiding voor iedereen, elk op zijn eigen niveau. Goeie zalen, kortom ik kan niks negatiefs bedenken. Keep up the good work!

Mario Dewael

Mario Dewael

Als er één ding is dat je in je leven zeker eens moet gedaan hebben, dan is het CrossFit (ik sta niet in voor de gevolgen als je er zo verslaafd aan wordt als ik). Bij CrossFit On The Road heerst een familiale sfeer waar je omkaderd bent van supercoaches. Kom het snel zelf ervaren :).

Michael Quoilin

Michael Quoilin

Door zijn veelzijdigheid is CrossFit met geen enkele andere sport te vergelijken. Ik heb mijn limieten leren kennen en ze ook weten te verleggen. Daarbij worden we aangemoedigd door de trainers en de mede-atleten om tot het uiterste te gaan in de workout.

Ambre Mputu Deadlift

Ambre Mputu

CrossFit is een filosofie op zich, maar bij CrossFit On The Road is het een kunst en een drugs die we elke dag tot ons nemen. De trainingen worden gegeven door een zeer mooi team van professionele coaches, die gedynamiseerd worden door de charmes en de passie van Carine en Werner.

Stephan Gerard

Stephan Gerard

CrossFit maakt deel uit van mijn leven, ik zou niet meer zonder kunnen! Waarom een sport beoefenen die je zo uit je comfortzone haalt? Omdat het goed doet…. Je ontdekt onontgonnen krachten die je naar een hoger niveau brengen! Volgens mij is ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’ uitgevonden door CrossFit!! LoL

Daniel Castuera

Daniel Castuera

CrossFit is een complete sport die mij steeds duwt om mijn limieten te verleggen. De stimulans om door te gaan, krijgen wij van de uitstekende coaches. Zonder de fantastische sfeer tussen de leden te vergeten! Bij CrossFit On The Road kunnen wij ook genieten van drie zeer mooie zalen. Wat moet je meer hebben?

Nicollas Canello

Nicollas Canello

Geen bende ego’s, maar een leuke groep mensen die komt sporten. Tijdens mijn zwangerschap wist ik niet of ik kon blijven trainen en wat de risico’s waren. Dankzij de continue follow-up en aanpassingen van de workouts voor mij, is het mij gelukt om tot en met 7 maanden zwangerschap te blijven trainen.

CrossFit On The Road is meer dan een sportclub, het is een plaats waar ik graag ben, omringd door vrienden. Tijdens mijn reis naar de VS heb ik een paar lokale trainingen meegedaan en ik kan eerlijk zeggen dat de kwaliteit van CFOTR zeer goed is en overeenkomt met het hoge niveau van daar!

Sven Reinhard Atlas Stone

Sven Reinhard

Hier voel je je als nieuwkomer onmiddellijk thuis. De lessen zijn zeer gevarieerd en de coaches begeleiden je zeer professioneel. Indien je bepaalde oefeningen niet meteen onder de knie hebt, krijg je ook alternatieven aangeboden waardoor je toch alles uit een workout haalt en dat op een veilige manier. Zeker een bezoekje waard!

Miss Sphinckx

Miss Sphynx

Best box in Brussels! Chill people, great coaching, no attitude.

Bert Vermeire

Bert Vermeire

Familiale sfeer. Geef het beste van jezelf omringt door professionele trainers. Ik beleef er telkens mooie momenten, zeer goed gecoached en zoek zo mijn limieten op.

Gaetan Bertaut

Gaetan Bertaut

Zeer makkelijk te bereiken, een coaching van top kwaliteit en familiale sfeer en 3 mooie zalen. CrossFit On The Road Rocks – Loving it!

Thomas Wlazlo

Tom Wlazlo

Zeer aangenamen en familale box. Er wordt serieur getraind zonder zich serieus te nemen. Dank u aan alle coaches die steeds paraat staan om te helpen. Een goede ingesteldheid voor het verleggen van uw grenzen en waar het snel vordert. Ik kijk al uit naar de volgende WOD!!!!

Nejib Ben Amar

Nejib Ben Amar

Ik hou van deze box en zijn familiale sfeer, het doorzettingsvermogen en de opvolging van de leden. De leden zijn steeds tevreden, anderen gaan eens elders testen maar komen telkens terug wegens de leuke en aangename sfeer die er bij ons heerst. Ik kan alleen zeggen: kom zeker langs en ontdek het zelf.

Sandra Contessa

Contessa Salvador

Een super verwelkoming, een familiale sfeer en zeer gezellige mensen die je een grote motivatie geven en zin om er terug te keren. Je bent onmiddellijk verknocht zonder problemen !

Cathy Crols

Cathy Crols

Een zeer goede sfeer, grote solidariteit en veel zweten 🙂 Ik hou ervan !

Fati Jlb

Fati Jlb

Fantastisch!!!!! top trainingen, nooit ontgoocheld !!!!! Bedankt !!!

Mahan Jm

Mahan Jm