fbpx
Thomas

Thomas

Coach
Ganshoren

Mijn passie voor sport was van mijn kinderjaren al zeer groot. Vanaf mijn 6 jaar al leefde ik me uit op het rugbyveld om later ontelbare andere disciplines te ontdekken zoals turnen, tennis, atletiek, fietsen (mountainbike & Spinning), fitness,… om uiteindelijk door het grootste toeval CrossFit® te leren kennen. Na de eerste kennismaking was het liefde op het eerste gezicht, waaruit een grote passie groeide.
Ondertussen is deze passie gegroeid tot een levenswijze die ik andere mensen wil bijbrengen. De CrossFit® Methodologie is wat mij betreft een complete, functionele en motiverende sport maar vooral een hulpmiddel voor het overtreffen van zichzelf.
Daarnaast blijf ik mijn kennis verdiepen in diverse gerelateerde onderwerpen als het menselijk lichaam en zijn werking, training, gezonde voeding,… dit om een nauwkeurige en kwalitatieve coaching te voorzien.
Als u zoals mij de passie voor sport deelt of u wil gewoonweg een nieuwe challenge aangaan, kom zeker eens langs bij CrossFit On the Road. The place where We get STRONGER- FASTER- FITTER.

Ervaring

CrossFit Level 1 Trainer