fbpx
Flavie

Flavie

Coach
Ruisbroek

Als tiener hield ik niet van lichamelijke opvoeding. Sport was niets voor mij … Toen ik in de wereld van het werk arriveerde met zijn stress en verschillende druk, realiseerde ik me dat ik stoom moest afblazen om alle spanningen te evacueren. De sport leek mij toen een uitstekende therapie.

Ik heb echter niet degene gevonden die bij mij past. Ik had iets intenss nodig om stoom af te blazen, iets motiverends om niet los te laten en vooral iets gevarieerd, niet eentonig.

Na verschillende sporten te hebben getest, ontdekte ik de training volgens de CrossFit®-methodologie. En ik hing live! Intense sport, gerealiseerd in een groep die snel een hyper-motiverende community wordt en een zeer gevarieerde sport met telkens verschillende trainingssessies. Dat was wat ik nodig had!

Ik ben sinds 2015 bij CFOTR en het is zo’n passie geworden dat ik niet aarzelde toen ik de kans kreeg om te coachen! Het delen van deze passie met anderen is zeer de moeite waard en maakt deze sport nog specialer voor mij.

Dus kijk ernaar uit je te zien bij een WOD 🙂

Ervaringen

Rope climb Flavie