fbpx
Chris

Chris

Coach
Ganshoren - Halle

Van jongs af aan heb ik mijn leven beschouwd als één groot avontuur en een aaneenschakeling van uitdagingen die ik wilde overwinnen. Ik leg mezelf altijd weer nieuwe doelen op, die ik één voor één wil bereiken. Sinds ik mij op sporten heb toegelegd, heb ik van vele dingen kunnen proeven. Gedurende 20 jaar ben ik Judoka geweest en heb ik het geluk gehad om België te mogen vertegenwoordigen op internationaal vlak en er ook les in te geven. Ski, (Ultra)trail, lopen, Survival Run, klimmen, trekking, Mountain Bike, allerlei ploegensporten, parachute springen, enz. Ik hou ervan om nieuwe sporten te ontdekken en erin te groeien.

Op mijn 18e heb ik besloten om aan de Koninklijke Militaire School te gaan studeren om uiteindelijk officier te worden. Ik heb dit in schoonheid kunnen afsluiten met een opleiding als Para Commando.
Deze opleiding is zeer uitdagend waardoor ik mijn fysieke conditie sterk diende aan te scherpen. Het is dan ook geen wonder dat ik snel bij de CrossFit® Methodology uitkwam.

Zo ben ik dan bij CFOTR beland, waar ik na een jaar beoefening en het volgen van een opleiding en stage uiteindelijk zelf coach ben geworden.

Ik wens deze passie aan iedereen over te brengen zodat ook jij je doelen kan bereiken en fier kan zijn op je fysieke mogelijkheden.

Tot binnen kort in de box voor een uitdaging tegen jezelf !

Chris

Ervaring