Het CrossFit On The Road team

Het CrossFit On The Road team
…een hechte familie

Je helpen…

…is mijn passie


Anderen iets bijleren is altijd al mijn ding geweest. Ik ben 10 jaar leerkracht en 14 jaar directeur geweest in een lagere school. Kennis overbrengen is een vak maar nog meer een passie. In 2010 ontdekte ik CrossFit en besefte ik snel dat deze zeer complete sport veel te bieden had. Ik opende, samen met enkele vennoten, de eerste CrossFit box in België waarna alles in een stroomversnelling kwam. Van mijn passie mijn beroep maken was dan een zeer evidente stap. Deze opgedane kennis en ervaring wil ik nu graag delen in mijn eigen gyms. Dat de CrossFit methodologie je op fysiek vlak kan helpen, kan ik beamen. Door enkele auto-ongelukken (12 in 11 jaar tijd) moet ik verder leven met 3 hernia’s. De dokters vertelde me dat ik geluk had dat ik CrossFit deed. Zonder sport had ik zeker niet gestaan waar ik nu sta. Deze ervaring en passie wil ik met jou delen. Ben jij er klaar voor?

— Carine Sermon

Carine Sermon tijdens de Lowlands CrossFit Games

Een toegewijd teamEr is altijd ruimte om te verbeteren, ongeacht hoeveel ervaring een coach heeft. Elk lid naar zijn/haar topvorm brengen, voegt een mijlpaal toe aan de bekwaamheid van de coach. Ik wil dat ook jij meetbare progressie maakt en moedig onze coaches aan om hun kennis te verhogen en met jou te delen. Dat zijn ze jou verschuldigd en doen ze met veel passie.

Onze coaches zijn allemaal gegroeid uit onze eigen gym en hebben het vak bij ons geleerd. Ze komen regelmatig samen om mekaar tot een hoger niveau te brengen door het delen van ervaringen. CFOTR is een (h)echte familie. Wil jij er ook deel van uitmaken? Kom dan snel langs. We zullen je met open armen ontvangen.

Carine Sermon
Carine Sermon
Eigenaar/Hoofdcoach/Personal Trainer
Turnen, judo, klimmen, alpijns skiën, survivalruns en waterskiën. Sport heeft altijd deel uitgemaakt van mijn leven en de motor geweest om een bepaald doel te
Werner
Werner
Eigenaar/Hoofdcoach
Sport en avontuur maakt een groot deel uit van mijn leven. Ik heb gedurende 20 judo beoefend en momenteel beoefen ik nog regelmatig waterskiën, alpijns
Sven F.
Sven F.
Coach
Ik ben van mijn kinderjaren altijd heel actief en sportief geweest. In mijn jeugd heb ik aan basket, zwemmen, mountainbike, enz. gedaan. Tijdens mijn studies
Chantal
Chantal
Coach
Na enkele jaren zonder sporten hebben Carine en Werner mij overtuigd om eens CrossFit te proberen. Zij zelf zijn er al enkele jaren mee bezig.
Hans
Hans
Coach/Personal Trainer
Ik ben jaren actief geweest in de atletiek. Nadat ik mijn atletiek carrière ben gestopt, heb ik mij volop gesmeten in de wereld van de
Morgan
Morgan
Coach
Ik beoefen sport sinds zeer jonge leeftijd zoals voetbal, tennis, sportklimmen, mountainbike, breakdance, krachtsport/fitness, … Ik ben steeds op zoek naar nieuwe persoonlijke uitdagingen en
Thomas
Thomas
Coach
Mijn passie voor sport was van mijn kinderjaren al zeer groot. Vanaf mijn 6 jaar al leefde ik me uit op het rugbyveld om later
Sara
Sara
Coach
Als gecertifieerd fitness groepsles instructor ben ik al jaren sportief bezig. Ik ben in het bezit van AALO diploma’s aerobic, indoor cycling en Club Battle
John
John
Coach
Voor ik CrossFit had ontdekt, deed ik aan fitness in een klassieke gym. Deze vorm van training aan de hand van toestellen, en die bovendien
Jo
Jo
Coach
All or nothing. Giving up or even lowering expectations is no option. Wat CrossFit betreft is het duidelijk alles geworden. Waarom? CrossFit is veel meer
Luis
Luis
Coach
Als jonge sportieveling ben ik gepassioneerd door alle sporten maar vooral door voetbal. Toch is CrossFit mijn hoofdsport geworden: deze discipline heeft mijn algemene conditie,
Chris
Chris
Coach
Van jongs af aan heb ik mijn leven beschouwd als één groot avontuur en een aaneenschakeling van uitdagingen die ik wilde overwinnen. Ik leg mezelf
Sebastien
Sebastien
Coach
Sportieve uitdagingen geven je energie om ook in het dagelijkse leven te kunnen presteren. Met CrossFit kan je op een aangename manier je grenzen aftasten
David
David
Coach
Ik ben actieve sporter sinds 1980 en sinds 2014 actief lid bij CrossFit On The Road. Steeds gepassioneerd door sport zoals atletiek, skateboarden tot motorsport.
Damian
Damian
Coach
Sport heeft altijd deel uitgemaakt van mijn leven. Ik deed aan basketbal, tennis, bodybuilding, en nam meermaals deel aan een reeks hindernisraces zoals de Spartacus-run.
Loris Scalzo
Loris Scalzo
Kine
Kinesitherapie kan beschouwd worden als onmisbare fase bij een optimale herstelperiode na kwetsuren, maar kan ook helpen bij de verbetering van uw sportieve beweeglijkheid.
Nejib
Nejib
Coach
In mijn jeugd was ik zeer sportief en beoefende ik zwemmen, joggen, mountainbiken en snowboarden. Helaas liet ik me beetje bij beetje gaan tot ik
Het CrossFit On The Road team

Wil je graag door deze gemotiveerde coaches begeleid worden? Kom GRATIS proberen